Caritat no és donar almoina sinó rescatar persones.

1. Oració

Et demanem que encomanis les nostres intencions i les nostres tasques de servei als més necessitats, davant Déu, en la intimitat de la teva oració amb Ell. I t’ho demanem des de la convicció que aquest és el millor ajut que ens pots oferir; per això te’l proposem en primer lloc.

2. Difusió

És molt important fer difusió de la feina dedicada a persones dels països empobrits, i no per vanagloriar-nos d’ella sinó per poder dur aquesta tasca a bon terme per a la glòria de Déu i el nostre perfeccionament en l’amor. Et demanem poder-te enviar de tant en tant un correu electrònic per informar-te de les nostres activitats, i que el facis extensible a qui creguis oportú: així estarem en comunió. Inscriu el teu email aquí.

3. Col·lecta

Si creus que pots promoure accions puntuals al teu entorn per donar a conèixer la nostra feina i moure cors, estarem fent evangelització allà entre els necessitats i aquí entre els nostres. Organitzar una xocolatada, o el passi d’una pel·lícula… qualsevol acció pot ser bona per fer difusió de la nostra tasca i recollir recursos per ser destinats; cada recurs, allà, és multiplicat per 10.

4. Voluntariat

Volem demanar la teva vida, el teu temps. Potser pots dedicar les properes vacances a fer un voluntariat a través de la nostra xarxa missionera. Si tens possibilitats de dedicar des de casa els teus coneixements i les teves habilitats, fes-nos arribar la teva disponibilitat mitjançant el nostre formulari de contacte.“Poseu-vos els uns al servei dels altres, cadascú segons els dons que ha rebut, com a bons administradors de la múltiple i variada gràcia de Déu.” 1 Pere 4:10